HURTIG LEVERING PÅ LAGERVARER • FRI FRAGT OVER 699 KR* ♡

FAQ

Spørgsmål og svar

Nedenfor finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke svar her, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@littlehugs.dk

– Det meste af vores skumlegetøj er lavet af fast, men blødt polyuretanskum. Betrækket er lavet af PVC/PU læder, som har en glat overflade, der gør det let at rengøre. Det er desuden 100% fri for ftalater, og har et hygiejne certifikat. Vi har to varianter af rutsjebanesættene – en hård udgave som er lavet af PE-skum.
Hvilken hårdhed skal man vælge rutsjebanesættet i?

– Det kan være svært at anbefale hvilken hårdhed man skal vælge, da det kommer an på hvilke præferencer den enkelte familie har. Generelt kan vi sige at den bløde version, er god til hvis der skal hoppes rundt på sættet – da polyuretanskum giver en rigtig god ‘bounce’-effekt, da det netop giver lidt efter. Den hårde version er rigtig god til hvis forældre – eller højere vægtklasser vil lege med, da den kan holde til at en voksen stiller sig på det, uden at det vil give sig. Den bløde er ikke så blød, at et barn vil træde den igennem – og den hårde er ikke så hård, at man slår sig på det.

– Ja, du har 14 dages fortrydelsesret, fra at du har fået leveret varen. Dette står nærmere beskrevet i handselsbetingelserne.

– Vores produkter har forskellige leveringstider. Nogle af vores produkter er håndlavet, og bliver først produceret efter bestilling. Andre produkter vil være tilgængelige på vores fjernlagerer, og har derfor længere leveringstid. Det står beskrevet i hver produktbeskrivelse, hvor lang leveringstiden er for den enkelte vare.

– Vi vil altid have at vores kunder, får deres varer hurtigst muligt, derfor anvender vi dellevering. Nogle af vores produkter har vi på eget lager i Danmark, mens andre er på fjernlager, eller først bliver produceret efter bestilling. Hvis du derfor bestiller flere forskellige varer, kan du komme ud for at modtage pakkerne forskellige tidspunkter. Det vil du naturligvis modtage besked om.

– Vi har et stort udvalg af senge, i mange forskellige størrelser. Vi prioriterer højt, at vores kunder får lov til at vælge (næsten) fuldstændig hvordan de ønsker deres seng. Vi tilbyder derfor en masse forskellige størrelser, farver, designs – med mange forskellige tilvalg – som tremme, madrasser, benforlængelse osv.
Alt dette gør at vi er nødt til at få sengene produceret efter bestilling, som giver længere leveringstid. Vi stræber altid efter at levere inden for den angivne leveringstid – men desværre kan der opstå enkelte forsinkelser, når det omhandler produktion-efter-bestilling.

Kunne du ikke finde det, du ledte efter?

Send os gerne en mail – vi er altid hjælpsomme med enhver slags spørgsmål!